RETREAT FOR YOGALÆRERE PÅ SAMSØ 16. - 19. MARTS 2017

Retreatet er en invitation til dig, så du kan blive inspireret og forfrisket. Både til din egen praksis men bestemt også til din yogaundervisning. Samtidig en mulighed for at udvide dit yoganetværk og møde andre yogalærere.

Hvem: Til dig som til dagligt arbejder med yoga. Du har lyst til at arbejde dybere med nogle stillinger, få forskellige vinkler på, hvordan man kan undervise og justere og blive inspireret af to passionerede og erfarne yogalærere.

Program:

Torsdag: Ankomst i løbet af eftermiddagen.

Kl. 17.00 Velkomst og yoga ved Anette, vi lander sammen.

Aftensmad i bløde gevanter, vi tuner os ind på hinanden og hygger os sammen.

 

Fredag og lørdag: 2 timers morgenyoga ved Anette eller Ditte.

Efter morgenpause, laver vi yoga sammen i 1,5 time, hvor vi deler hvordan vi justerer og støtter vores elever bedst muligt. Det bliver mere workshop orienteret og alle byder ind.

Frokostpause og et par timers ro, til at nyde Samsø, tage et hvil eller gøre præcist hvad du har lyst til.

Om eftermiddagen 3 timers restorativ yoga ved Ditte. Det vil primærthandle om rygsøjlens naturlige kurver og kroppens primale bevægelsesformer.

Om aftenen er der valgfri guidet meditation.

 

Søndag: 2 timers morgenyoga ved Anette, vi forbereder os på, at slippe hinanden igen.

Brunch og afrunding. 

Kl. 12.00 på gensyn.

 

Udbytte: Vi håber på, at du vil føle dig inspireret i mødet med andre yogalærere, så du forfrisket kan vende tilbage til dine egne elever. At du får øje på hvordan du med restorativ yoga, kan hjælpe kroppen tilbage i balance. At du bliver inspireret til, hvordan du kan justere dine egne elever og komme dem endnu bedre i møde i din egen undervisning. Og at du selv mærker en efterklang af ro og nærvær, som kan få lov at summe videre efter kurset.

 

Hvor: RumogRooms på Samsø. Et moderne og minimalistisk hotel i Brundby, som danner dejlige rammer om et ophold i rolige omgivelser. Overnatning i lyse værelser i forskellige størrelser, de fleste med eget bad og toilet. Hotellet har en stor dejlig have med små åndehuller og en økologisk køkkenhave. Undervisningen foregår i Dansetten, 5 minutters gang fra RumogRooms, en dejlig stor lys sal med den skønneste udsigt over Samsø.

 

Undervisere: 

Anette Meldgaard arbejder til daglig med yoga, afspænding og meditation på workshops, ugentlige hold og private yogatimer. Desuden har hun igennem de sidste 6 år uddannet yogalærere igennem Dansk Yoga uddannelse. Anette bor på Samsø. Læs mere om Anette

Ditte Bykærholm Nielsen kendt for hendes dybe nærvær, sensitivitet og præcise instruktioner i hendes undervisning. Hun har arbejdet inden for et område af psykologi, pædagogik og undervisning i 20 år, og har meget erfaring. Ditte bor i København. Læs mere om Ditte

 

Pris: Kr. 4.500,00

Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning, med nærende og sund morgenmad, frokos, aftensmad og selvfølgelig te, kaffe og frugt i løbet af dagene. (Mod en merpris på kr. 1.500 kr. kan du få et enkeltværelse, der er dog meget begrænsede pladser)

 

Mad: Vegetarisk, overvejende økologisk og lokal, så vidt det er muligt glutenfri. Har du særlige krav til kosten, bedes du give besked herom, så vi kan tage de rette hensyn.

 

Kontakt og tilmelding: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for tilmelding eller yderligere information. Du kan også tilmelde dig på yogamo.dk.

 

Pris for enkeltrum kr. 6.000,-

Pris for en person i dobbeltrum kr. 4.500,-