STILHEDSRETREAT PÅ SAMSØ 26. - 29. JANUAR 2017

Et nyt år inviterer altid til en frisk start, og dette retreat er en invitation til at forkæle dig selv, plante nye frø, sætte dig nye drømme og mål. Et ordsprog siger “Som du sår idag, skal du høste i morgen”. Så hvorfor ikke begynde året på den bedst mulige måde?

Hvem: Til dig med og uden erfaring, vigtigst er, at du har overvejet, om du er klar til at arbejde med dig selv på et dybere plan og være i stilhed i flere dage. Grupperne er små, med maksimum 12 deltagere.

Form: Dagene foregår overvejende i stilhed, med undervisning i yoga og meditation. Den første og sidste dag på retreatet vil der være tid til at snakke med hinanden, lære hinanden lidt at kende og dele de indsigter og udfordringer, som er kommet frem i løbet af dagene.

 

Program:

Torsdag: Ankomst i løbet af eftermiddagen.

Kl. 17.00 velkomst og yoga, vi lander sammen.

Aftensmad i bløde gevanter, vi tuner os ind på hinanden.

 

Fredag: 2 timers morgenyoga og åndedrætsøvelser.

Morgenmad

Naturen på Samsø - vi kommer i kontakt med naturen.

2 timers restorativ yoga sidst på eftermiddagen.

Middag

Meditation ind i fuld stilhed. 

 

Lørdag: En dag i fuld stilhed.

2 timers morgenyoga og åndedrætsøvelser.

Morgenmad.

Formiddagsmeditation.

2 timers restorativ yoga sidst på eftermiddagen.

Middag.

Meditation.

 

Søndag: 2 timers morgenyoga og åndedrætsøvelser.

Brunch og afrunding hvor vi taler sammen igen
.

Kl. 12.00 på gensyn.

 

Udbytte: Flere dage med stilhed, nærvær og fordybelse, kan sætte et aftryk i krop og sind, som du kan næres af igennem lang tid. Du kan måske opleve at komme i en dybere kontakt med dig selv, slippe træthed eller stress og blive mere klar over din vej i livet. Mine erfaringer siger, at et stilhedsretreat kan have en positiv indflydelse på dit generelle velbefindende og dit helbred.

 

Hvor: RumogRooms på Samsø. Et moderne og minimalistisk hotel i Brundby, som danner dejlige rammer om et ophold i rolige omgivelser. Overnatning i lyse værelser i forskellige størrelser, de fleste med eget bad og toilet. Hotellet har en stor dejlig have med små åndehuller og en økologisk køkkenhave.

Undervisningen foregår i Dansetten, 5 minutters gang fra RumogRooms, en dejlig stor lys sal med den skønneste udsigt over Samsø.

 

Underviser: Anette Meldgaard kendt for hendes nærvær, ro og præcise instruktioner. Hun underviser til daglig med yoga, afspænding og meditation på workshops, ugentlige hold og private yogatimer. Desuden har hun igennem de sidste 6 år uddannet yogalærere igennem Dansk Yoga uddannelse. Anette bor på Samsø.

 

Pris: Kr. 3.800,00

Prisen dækker overnatning i dobbeltværelse, undervisning, fuld forplejning, med nærende og sund morgenmad, frokost, aftensmad og selvfølgelig te, kaffe og frugt i løbet af dagene. (Mod en merpris på kr. 1.500 kr. kan du få et enkeltværelse, der er dog meget begrænsede pladser)

Maden er vegetarisk, overvejende økologisk og lokal, så vidt det er muligt glutenfri. Har du særlige krav til kosten, bedes du give besked herom, så vi kan tage de rette hensyn.

 

Kontakt og tilmelding: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for tilmelding eller yderligere information. Du kan også tilmelde dig på yogamo.dk.

Pris enkeltrum 5.300

Pris for en person i dobbeltrum 3.800