Hotel og Madhus Rumogrooms på Samsø

Rum og Rooms set udefra

Bo i nye og moderne faciliteter med masser af personlig atmosfære midt på Samsø, hvor udsøgte råvarer, økologi, god mad og vin danner rammen for jeres ophold. Hotellet har 10 værelser.

HOTEL PÅ SAMSØ

Dette moderne, minimalistiske hotel i Brundby, kan danne rammen om dit perfekte ophold i rolige og afslappende omgivelser. Vi har plads til 30 overnattende gæster, som kan overnatte i moderne, lyse værelser i forskellige størrelser, de fleste med eget bad og toilet. Booker man med fællesbad, deler to værelser et toilet og bad. Hotellet har en stor, dejlig have med små åndehuller og en stor økologisk køkkenhave under opbygning.

Man kan samles i det store, lyse rum med lounge, hvor vi serverer måltiderne. Her er mulighed for større firma- og familiearrangementer. Vi kan huse op til 100 gæster.

Er i en gruppe større end 30 personer, kan vi hjælpe med overnatning i Brundby, på hotel og i sommerhuse, så alle gæster overnatter lige omkring hotellet og kan gå til og fra arrangementet.

GRUPPER

Hotellet og personalet passer rigtig godt til besøg af grupper. Gæsterne har da Rumogrooms for sig selv og kan tilrettelægge, hvad som helst i hotellets smukke, funktionelle og lyse rum.

camps  Rooms 7  Emilie bryllup

BOOKING OG TILRETTELÆGGELSE AF ET GRUPPEARRANGEMENT

Vi hjælper gerne med planlægning af dagene på Samsø for en gruppe. Vi har mange gode ideer til anderledes oplevelser på Samsø, og Susanne Hesseldal hjælpe jer gerne med at booke færge, bus, cykler, aktiviteter, frokost på stranden, musik til festen og rigtig meget mere - alt efter ønsker fra jer.

Hotellet har en dekoratør i huset, så møder og arrangementer kan iscenesættes til netop jeres arrangement.                                                   

2014 er hotellets  5. sæson. I de forgangne år har vi haft firmagrupper med overnatning, holdt bryllupper, store runde fødselsdage, familieweekender, tøsecamp med yoga, firmature med guidede cykelture til iværksættere, kærestecamp og meget mere.

KURSER OG KURSUSAFHOLDNING

Hotellet er vært for en del kurser, som afholdes i samarbejde med forskellige undervisere. Vi kan nævne:

TøseCamp med yoga, hvor Anette Meldgaard fra YOGAMO underviser, og vi står for sund kvindemad og guidede ture på cykel til steder, vi selv elsker.

KæresteCamp med Tango, hvor Lotte Trane og Brian Falk fra Tangomalevaje.dk underviser i dansen, og vi står for dejlig mad og vin, samt fællesspisning, hvor vi selv spiser med.

TilskæringsWeek med Alt om Håndarbejde, hvor Susanne Hesseldal underviser i tilskæring og tilretning, mens vi står for hverdagsmad til deltagerne.

Har du specielle ønsker, hjælper vi gerne med at tilrettelægge dit arrangement og ophold på Samsø.