MADHUSET RUMOGROOMS

Vi er vilde med gode råvarer og bruger masser af tid på at udvælge og finde de bedste varer, enten det er frugt, kød, brød, vin, øl eller ost. Vi følger årstiderne og laver mad af lokale - og så vidt muligt økologiske - råvarer.

Hotel og Madhus


MORGENMAD

Morgenmaden varierer lidt fra dag til dag, men der er altid økologisk hjemmebagt brød, og velsmagende, lokal økologisk ost og smør. En skål med frugt og yoghurt, hjemmelavet marmelade, lokalt presset æblejuice og dertil en god kop latte, Americano, espressokaffe eller økologisk te.

 

FROKOST

Frokost laver vi kun på forudbestilling til grupper. Til gengæld er vi rigtig gode til at lave “frokostoplevelser” - også i det fri. Hvem ønsker ikke at sidde ved et langt bord i naturen tæt ved vandet og nyde en tallerken lækker og frisk, hjemmelavet mad serveret med en lokal økologisk øl. Spørg om mulighederne, og vi finder den rette løsning til dit arrangement; alt efter vejr og lyst.

 

AFTENSMAD

Aftensmåltidet eller gourmetmiddagen skræddersyr vi efter dit ønske. Vi har altid mange gode ideer efter årstiden og deler gerne ud af dem. Fordelen er, at vi kender de gode råvarer og kan lide at lave moderne, velsmagende mad.

Ønsker du at spise hos os, skal du booke plads i forvejen.  Vi laver kun forudbestilt mad for altid at kunne servere den frisk og hjemmelavet.

Smukke, smagfulde, farverige retter er svære at fotografere.. Men her kan du se, et lille udpluk af nogle af de retter vi laver eller har lavet.

Hybenchutney
HybenchutneyLækker chutney lavet af hyben fra Besser Rev
bwd  Billeder 1/3  fwd
Hybenchutney
Jordbærsuppe
Kartoffelsalat
Brownies og blondies
Frokost serveret på stranden