Vores madfilosofi
Menuen skifter løbende, alt efter årstid og humør. Vores kokke er kreative og kvalitetsbevidste. Maden laves fra bunden ud fra principperne: omhu, smag, passion, komposition. Vi bruger så vidt muligt økologiske råvarer og undgår sukker og tilsætningsstoffer. Vi er hele tiden optaget af, hvordan vi kan lave nærende mad og brændstof til krop og hjerne. Vi tager meget gerne hensyn til intolerancer og allergier.
Det er årstidens råvarer, der er vores grundlæggende ingredienser. René er husets grøntsags-mester og sørger for, at der er spændende ting i vores økologiske have. Kokkene kan altid kan gå ud i haven og finde lækre, nærende og friske grøntsager til et måltid. Vi kan lave mange slags mad her i huset. Sol, vejr og vind er med til at bestemme, hvad der er på dagens menu.
Vi laver gerne både større og mindre firma-, familie- og gruppearrangementer. Sammen finder vi en menu, som lever op til jeres forventninger og budget.
Til gæster i højsæsonen kan vi tilbyde morgenmad og aftensmad hver dag. Morgenmaden serveres mellem kl. 9.00 og 10.00. Aftensmaden serveres som fællesspisning kl. 18.30.
Al mad bestilles i forvejen. Morgenmad kan laves som picnic, hvis vejret tillader det.